Βραβευμένη μέθοδος βιοκαθαρισμού με πιστοποιήμενη αντιαλλεργική προστασία!

 

Επειδή τα στρώματα δεν μπορούν να πλυθούν...

πιστοποιημένος βιοκαθαρισμός στρωμάτων

Έχετε συνειδητοποιήσει πως το στρώμα που κοιμόμαστε... είναι το πιο βρώμικο σημείο μέσα στο σπίτι;


Μια πρόσφατη μελέτη αποδεικνύει: κατά μέσον όρο σε 1 τετραγωνικό εκατοστό επιφάνειας στρώματος υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο μικρόβια.

Η ειδική σκούπα βιοκαθαρισμού της POTEMA, σκοτώνει ακαριαία οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο στρώμα σας, όπως ΑΚΑΡΕΑ, βακτηρίδια, ιούς, μύκητες και μικροοργανισμούς. Στην συνέχεια με ισχυρές παλμικές κινήσεις, τινάζει το στρώμα και απορροφά όλα τα κατάλοιπα. Αυτή η απολύμανση εφαρμόζεται εξ' ολοκλήρου χωρίς χημικές ουσίες και θεωρείται η καλύτερη από την ιατρική κοινότητα.

Αρχικά πραγματοποιείται ένα ΔΩΡΕΑΝ τεστ καθαριότητας.

Ακολουθεί η διαδικασία καθαρισμού διάρκειας περίπου 20 λεπτών. Η διαδικασία καθαρισμού είναι αβλαβής για το υλικό των στρωμάτων και κατάλληλη για όλα τα είδη. Δεν προκαλεί θόρυβο και ρύπους. Είναι αβλαβής για τον άνθρωπο και το περιβάλλον ενώ το στρώμα παραμένει στο κρεβάτι.

Κατά τη διαδικασία του βιοκαθαρισμού, λεκέδες απο αίμα, ιδρώτα, εμετό ή ούρα που τυχόν υπαρχουν σε κάποιο στρώμα, εξαλείφονται και αυτοί κατά ένα ποσοστό της τάξης του 80%.

Τέλος, το στρώμα πιστοποιείται από το συνεργείο μας, το οποίο τοποθετεί και την ειδική ετικέτα πιστοποίησης.

Παρακολουθείστε ένα ενημερωτικό video για την μέθοδο βιοκαθαρισμού της εταιρίας μας.

Ακολουθούμε μια βραβευμένη μέθοδο βιοκαθαρισμού....

Για στρώμα πεντακάθαρο ... και υγιεινό!

Αρχή
 

Για καθαρισμό χαλιών σε βάθος...

πιστοποιημένος βιοκαθαρισμός χαλιών

Για αληθινά καθαρά χαλιά...


Ο σύγχρονος ξηρός καθαρισμός χαλιών POTEMA έχει πολλά πλεονεκτήματα:

Καμία κίνηση των επίπλων.

Κανένας χρόνος ξήρανσης.

Τα χαλιά μπορούν να περπατηθούν αμέσως.

Κανένας αποχρωματισμός των χαλιών.

Βαθύς καθαρισμός.

Ζωντανεύει τα φυσικά χρώματα.

Κανένα σημάδι νερού.

Τα μεμονωμένα μέρη μπορούν να καθαριστούν χωριστά.


Διαδικασία Καθαρισμού Χαλιών - Μοκετών:

Βαθύς καθαρισμός: Με την ειδική σκούπα βιοκαθαρισμού της POTEMA, σκοτώνεται η άκαρη και στη συνέχεια με παλμικές δονήσεις απορροφούνται όλα τα κατάλοιπα.

Επιτυγχάνεται έτσι μια ολοκληρωμένη υγιεινή και αντιαλλεργική προστασία των ινώδων - υφασμάτινων επιφανειών, μια επιδοκιμασμένη λύση κατά της μεγαλύτερης αιτίας των αλλεργιών, προσφέροντάς σας...

Χαλιά πεντακάθαρα και υγιεινά!

Αρχή
 

• Επικυρωμένο αποτέλεσμα δοκιμής απο Cambridge Emtology Centre UK

• Πληροί τις προϋποθέσεις από OKO-TEX 100 class IV για την ασφάλεια κατά το χειρισμό και τη χρήση


• Περιλαμβάνει ενδείξεις για την ασφάλεια στο σπίτι και το περιβάλλον από:

-RCC Research and Consulting Co Switzerland

-Leberco Testing Laboratory USA

Τι είναι τα ακάρεα?

Τα ακάρεα της οικιακής σκόνης είναι το βασικό αίτιο εμφάνισης αλλεργιών. Είναι αόρατοι μικροοργανισμοί με οκτώ πόδια και τα περιττώματά τους όταν εισπνέονται, προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα ή βρογχικό άσθμα. Τρέφονται με την πιτυρίδα του ανθρώπου και θέλουν υγρασία για να αναπτυχθούν.

Εκτιμάται ότι υπάρχουν 5.000 έως 15.000 ακάρεα ανά τετραγωνικό εκατοστό στρώματος. Τα ακάρεα ζουν μέσα στα στρώματα, τα μαξιλάρια, τα χαλιά και τις μοκέτες ή στα παιδικά παιγνίδια (π.χ.αρκουδάκια). Επειδή υπάρχουν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους τα συμπτώματα μπορεί να είναι συνεχή.

Πως αναπτύσσονται?

Τροφή τους είναι τα νεκρά κύτταρα από το ανθρώπινο σώμα, που αφαιρούνται λόγω της φυσικής διαδικασίας της απολέπισης. Η αναπαραγωγή τους είναι πάρα πολύ γρήγορη, τα αυγά που γεννούν τα θηλυκά ακάρεα μπορούν και αυξάνουν τον πληθυσμό τους μέχρι 25 - 30 φορές κάθε τρείς βδομάδες. Η ανάπτυξη του πληθυσμού των ακάρεων εξαρτάται από την θερμοκρασία, την υγρασία και την επάρκεια τροφής. Υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία ευνοούν την γρήγορη ανάπτυξή τους. Ο βιολογικός τους κύκλος διαρκεί από μερικές ημέρες ως κάποιους μήνες ανάλογα με το είδος και τις συνθήκες περιβάλλοντοw (θερμοκρασία και υγρασία). Στρώματα, μαξιλάρια, καναπέδες, ταπετσαρίες και χαλιά, λούτρινα παιγνίδια των παιδιών είναι οι πιο σημαντικές εστίες ανάπτυξης ακάρεων.


Επιτόπιος βιοκαθαρισμός εσωτερικών χώρων αυτοκινήτου!

βιοκαθαρισμός σαλόνι αυτοκινήτου

Διατηρήστε το σαλόνι του αυτοκινήτου σας ... σαν καινούριο!!


Για να επιτευχθεί ο βιοκαθαρισμός του αυτοκινήτου σας, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να είναι ήδη καθαρό το εσωτερικό του, απαλλαγμένο από ρύπους, σκόνη και λεκέδες.

Η διαφορά του βιολογικού καθαρισμού με τον απλό καθαρισμό σαλονιού είναι πως, στην καμπίνα του αυτοκινήτου εφαρμόζεται αντιβακτηριακή υποαλλεργική προστασία και ταυτόχρονα απομακρύνονται οι δυσάρεστες οσμές απο τσιγάρο, καυσαέρια κλπ.

ΜΟΝΟΝ έτσι μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κάνει ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ του αυτοκινήτου μας και έχουμε απομακρύνει μύκητες, μικρόβια και οτιδήποτε μολύνει το εσωτερικό του οχήματός μας.

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας (καθίσματα, ταπετσαρία, μοκέτες, χώρος αποσκευών). Καλέστε μας και αποκτήστε...

Σαλόνι αυτοκινήτου πεντακάθαρο και υγιεινο!

Αρχή