Άψογος καθαρισμός, γρήγορος και οικολογικός!

 

Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού χαλιών!!!

καθαρισμός χαλιού, χαλιών, καθαρό χαλί

Φροντίζουμε τα χαλιά σας, σαν να ήταν δικά μας.


Ο ποιοτικός καθαρισμός των χαλιών σας για εμάς σημαίνει:

Παραλαβή χαλιών: Κατόπιν συνενοήσεως, το έμπειρο προσωπικό μας θα παραλάβει τα χαλιά σας από το χώρο σας. Στο κάθε είδος που παραλαμβάνουμε μπαίνει στο πίσω μέρος μια αδιάβροχη ετικέτα με γραμμωτό κώδικα (barcode) που το συνοδεύει μέχρι την παράδοσή του πίσω σε εσάς.

Τίναγμα χαλιών: Το χαλί εισάγεται από την ανάποδη επιφάνεια του στο ειδικό μηχάνημα τινάγματος για να αφαιρεθούν σκόνη, άμμος και γενικά όλοι οι στερεοί ρύποι που έχουν συσσωρευτεί στο βάθος του πέλματος. Το μηχάνημα τινάγματος με γρήγορες απαλές δονήσεις και με ταυτόχρονη αναρρόφηση εξάγει το χαλί απαλλαγμένο από όλους τους στερεούς ρύπους έτοιμο για το πλύσιμο.

Πλύσιμο χαλιών: Για μοκέτες και χαλιά μηχανής, η σύγχρονη, ηλεκτρονικά ελεγχομένη μηχανή μας, θα πλύνει, θα ξεβγάλει και θα απολυμάνει σε βάθος το χαλί σας με δυνατότητα να επιλεγούμε διαφορετικά προγράμματα πλυσίματος ανάλογα με τον τύπο του κάθε χαλιού.

Για τα ευαίσθητα χαλιά, χειροποίητα, με φυτικές βαφές, τύπου χειρός, υφαντά, ψάθες, κοκοφοίνικες, και για κάθε ευαίσθητο χαλί εφαρμόζεται στεγνός ή ξηρός καθαρισμός.

Ξεβγαλμα: Το ξέβγαλμα του χαλιού είναι εξίσου σημαντικό. Φυγοκεντρικά πλέον θα απομακρύνουμε τα νερά από το χαλί αφαιρώντας όλα τα κατάλυπα από σαπούνια και διάφορες χρωστικές ουσίες, εξασφαλίζοντας πεντακάθαρα χαλιά με χρώματα φωτεινά και ολοζώντανα

Στέγνωμα: Τα χαλιά σας στη συνέχεια στεγνώνουν σε ειδικά διαμορφωμένο και στεγασμένο χώρο, για όσο χρόνο απαιτείται ανάλογα με τον τύπο τους.

Συσκευασία και μέτρημα: Γίνεται σχολαστικός έλεγχος του χαλιού, μέτρημα, χτένισμα ανασηκώνοντας το πέλος του χαλιού, και στη συνέχεια το χαλί συσκευάζεται σε διάτρητο νάιλον ώστε να είναι έτοιμο για την αποθήκευσή του.

Φύλαξη: Σε προστατευμένο χώρο, αποστειρωμένο απο το σκόρο και σε ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος, τα χαλιά σας, κωδικοποιημένα, θα απολαύσουν με ασφάλεια τις καλοκαιρινές τους διακοπές ΔΩΡΕΑΝ, μέχρι να μας ζητήσετε να σας τα επιστρέψουμε.

Σεβασμός προς το περιβάλλον: Σε κάθε στάδιο του καθαρισμού των χαλιών σας χρησιμοποιούνται άριστα οικολογικά υλικά και γίνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

 

Για χαλιά ΚΑΘΑΡΑ..... με διαφορά!!!

Αρχή
 

Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού σαλονιών!!!

καθαρισμός σαλονιού, υφασμάτων επιπλώσεων, καναπέ, πολυθρόνας

Και όλα στο σπίτι θα είναι καθαρά...


Είναι θέμα υγείας και αισθητικής ο χώρος που ζούμε να είναι καθαρός. Η υφασμάτινη επένδυση που καλύπτει τα έπιπλα του χώρου σας επιβαρύνεται καθημερινά με πολυποίκιλους ρύπους.

Με την ίδια υπευθυνότητα και με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτει, η Crystal Solutions αναλαμβάνει την φροντίδα της ταπετσαρίας των αγαπημένων σας επίπλων.

Κατόπιν ραντεβού, ο καθαρισμός γίνεται από το εξειδικευμένο κάι έμπειρο προσωπικό μας που μεταβαίνει στο χώρο σας. Ακολουθώντας τα υψηλότερα standar καθαρισμού, με χρήση άοσμων και εντελώς ουδέτερων, οικολογικά ελεγμένων απορρυπαντικών, προσδίδουμε στα σαλόνι σας τη λάμψη που του αξίζει.

Εμπιστευτείτε μας....

Για καθαριότητα .... με διαφορά!

Αρχή
 

Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού σαλονιού αυτοκινήτου!!!

καθαρισμός εσωτερικού αυτοκινήτου, χώρου επιβατών και αποσκευών, ταπετσαρίας αυτοκινήτου

Διατηρήστε το σαλόνι του αυτοκινήτου σας ... σαν καινούριο!!


Το αυτοκίνητο αποτελεί για πολλούς από εμάς το δεύτερο σπίτι μας. Θέλουμε το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας να είναι πάντα καθαρό και όμορφο, αλλά λόγω της συχνής χρήσης, λερώνεται από διάφορους παράγοντες.

Η CRYSTAL solutions χαρίζει βαθύ καθαρισμό σαλονιού και πλήρη απολύμανση της καμπίνας του αυτοκινήτου σας, που εξασφαλίζει ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον για όλους και ιδιαίτερα σε παιδιά και άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

Επιτυγχάνουμε τέλεια αποτελέσµατα µε απόλυτη ασφάλεια στην αντιµετώπιση χρόνιων λεκέδων, δύσκολης βρωµιάς και µικροβίων στον ουρανό, στο σαλόνι, στις µοκέτες & σε όλες τις υφασµάτινες, δερµάτινες ή πλαστικές επιφάνειες του αυτοκινήτου σας για ...

Σαλόνι αυτοκινήτου πεντακάθαρο και υγιεινο!

Αρχή