Αποτελεσματική προστασία απο τους λεκέδες σε χαλιά, μοκέτες και υφάσματα επιπλώσεων!

 

Αδιαβροχοποίηση υφασμάτων σαλονιού

Αδιαβροχοποίηση υφασμάτων σαλονιού

Διατηρήστε το σαλόνι σας ... απαλλαγμένο απο λεκέδες!


H αδιαβροχοποίηση του σαλονιού σας και των υφασμάτινων επιπλώσεων, διατηρεί την εμφάνιση τους άψογη για μεγάλα χρονικά διαστήματα και σας γλυτώνει χρήματα και κόπο γιατί οι λεκέδες αφαιρούνται εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα.

Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι ένα μεγάλης συμπύκνωσης διατοδιαλυμένο προστατευτικό, σχεδιασμένο έτσι ώστε να συντελεί στο να μην φθείρονται εύκολα όλα τα ινώδη, και επιπλέον να καθαρίζονται ευκολότερα οι μοκέτες, οι υφασμάτινες επενδύσεις, οι ταπετσαρίες, τα καλύμματα επίπλων και όλα τα ευπαθή υφάσματα.

Με το ειδικό προστατευτικό αδιαβροχοποιήσης, η μεγάλη πλειοψηφία των ανεπιθύμητων λεκέδων απομακρύνεται με ένα απλό ταμπονάρισμα με καθαρό πανί ή χαρτί κουζίνας ακόμα και αν ο λεκές έχει ξεραθεί.

Η αδιαβροχοποίηση εφαρμόζεται αποκλειστικά απο εξειδικευμένο πιστοποιημένο εφαρμοστή και σας προστατέυει από:

Υδατικούς λεκέδες για εξωτερικούς χώρους

Λιπαρούς λεκέδες για εσωτερικούς χώρους

Βρωμιά που προέρχεται απο την καθημερινή χρήση

Τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε απο την εφαρμογή της αδιαβροχοποίησης στο σαλόνι σας είναι:

Αόρατη τριπλή προστασία.

Διατήρηση της εμφάνισης των υφασμάτινων επιπλώσεων σας άψογη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ο καθημερινός καθαρισμός των επίπλων σας γινέται αποτελεσματικότερος και γρηγορότερος.

Προστατεύετε την επένδυσή σας

Απαραίτητες προϋποθέσεις εφαρμογής της αδιαβροχοποίησης:

Η κατάλληλη στιγμή για την εφαρμογή της αδιαβροχοποίησης στα υφάσματα επιπλώσεως, είναι όταν είναι καινούρια ή μετά από επαγγελματικό καθαρισμό.

Αφότου γίνει η εφαρμογή, το σαλόνι σας θα πρέπει να παραμείνει ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ 12 ώρες για να γίνει σωστά η ενεργοποίηση του υλικού.

Διατηρείτε το σαλόνι σας ... σαν καινούριο!

Αρχή
 

Αδιαβροχοποίηση χαλιών - μοκετών

Αδιαβροχοποίηση χαλιών, μοκετών

Ένα καταπληκτικό χαλί ... παραμένει καταπληκτικό


Τα χαλιά και οι μοκέτες αποτελούν αναπόσπαστα μέρη των εσωτερικών χώρων και η καλή τους εμφάνιση καθορίζει τη συνολική αισθητική τους.

Η αδιαβροχοποίηση σας προσφέρει την κορυφαία προστασία από τους ανεπιθύμητους λεκέδες, σχηματίζοντας ένα άορατο στρώμα - ασπίδα γύρω απο την κάθε ίνα του χαλιού.

Το στρώμα αυτό βελτιώνει σημαντικά την αντίσταση του χαλιού ή του υφάσματος στους υδατικούς ή λιπαρούς λεκέδες καθώς και στη βρωμιά που συσσωρεύεται απο την καθημερινή τους χρήση.

Έτσι τα περισσότερα υγρά, συμπεριλαμβανομένου και του λαδιού, που μπορεί να πέσουν επάνω στα χαλιά ή τα υφάσματα, μένουν στην επιφάνεια αντί να διαποτίσουν τις ίνες και να δημιουργήσουν λεκέδες, και στη συνέχεια απομακρύνονται με ένα απλό ταμπονάρισμα με καθαρό πανί ή χαρτί κουζίνας ακόμα και αν ο λεκές έχει ξεραθεί.

Απαραίτητες προϋποθέσεις εφαρμογής της αδιαβροχοποίησης:

Η κατάλληλη στιγμή για την εφαρμογή της αδιαβροχοποίησης, είναι όταν το χαλί-μοκέτα, είναι καινούριο ή μετά από επαγγελματικό καθαρισμό.

Αφότου γίνει η εφαρμογή, η μοκέτα-χαλί θα πρέπει να παραμείνει ΑΠΑΤΗΤΟ 12 ώρες για να γίνει σωστά η ενεργοποίηση του υλικού.

Διατηρήστε τα χαλιά σας ... σαν καινούρια!

Αρχή
 

Αδιαβροχοποίηση σαλονιού αυτοκινήτου

Αδιαβροχοποίηση σαλονιού αυτοκινήτου

Οι ειδικές επιφάνειες έχουν ... ειδική μεταχείριση!


Με ιδιαίτερη φροντίδα και χρησιμοποιώντας το ειδικό προστατευτικό υλικό μας, αδιαβροχοποιούμε και προστατεύουμε πλήρως, όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες της καμπίνας του οχήματός σας, από υγρά, ρύπους, σκόνες, μύκητες, εξασφαλίζοντας αδιαπέραστη προστασία που διαρκεί.

Η αδιαβροχοποίηση εφαρμόζεται αποκλειστικά απο εξειδικευμένο πιστοποιημένο εφαρμοστή και σας προστατέυει από:

Υδατικούς λεκέδες για εξωτερικούς χώρους.

Λιπαρούς λεκέδες για εσωτερικούς χώρους.

Βρωμιά που προέρχεται απο την καθημερινή χρήση.

Απαραίτητες προϋποθέσεις εφαρμογής της αδιαβροχοποίησης:

Η κατάλληλη στιγμή για την εφαρμογή της αδιαβροχοποίησης, είναι όταν το σαλόνι του αυτοκινήτου σας είναι καινούριο ή μετά από επαγγελματικό καθαρισμό.

Αφότου γίνει η εφαρμογή, το εσωτερικό του οχήματος θα πρέπει να παραμείνει ΑΠΑΤΗΤΟ 12 ώρες για να γίνει σωστά η ενεργοποίηση του υλικού.

Διατηρήστε το σαλόνι του αυτοκινήτου σας ... σαν καινούριο!!

Αρχή